יום שני, 9 בפברואר 2009

סדנת קונדיטוריה אצל אורן גירון

ב26.12.08 הייתי בסדנת קונדיטוריה אצל השף אורן גירון בבית הספר עושים בישול בהרצליה ועל כך ברצוני לספר לכם ברשימה זו.
אתם כבר יודעים שאני מאוד אוהב להיות במטבח,יצירת תבשילים ודברי מאפה עושים לי טוב ואני נהנה מכל רגע ועל כן החלטתי להשתמש במתנת יום הולדתי כדי להגשים חלום ,סדנת קונדיטוריה אצל אורן גירון.
הסדנה התחלקה לחלק פרונטלי בו אורן עצמו מסביר ומכין מאפים וחלק מעשי שבו מתחלקים לקבוצות וכל קבוצה מכינה מאפה כלשהו,אורן מסביר בניחותא,עונה על כל שאלה אף אם היא נשמעת דבילית לחלוטין ורוקח ביד אומן מקצועית ועדינה(והוא איש גדול מאוד).
האזנתי באוזניים פעורות והתמוגגתי מכל רגע בסדנה,למרות שהיתה ארוכה למדי,הבנתי עד כמה קונדיטוריה היא מקצוע מדויק ואפילו מדעי המחייב הרבה תשומת לב וריכוז.
הכנו לחמים ריחניים ,פוקאצות,רוגלאך נפלאים,פאי במילויים שונים,למדנו להכין רצועות קישוט לפאיי,עוגות שוקולד ובקיצור אם עוד לא אמרתי אז נהנתי מכל רגע והבנתי שזה מה שאני רוצה לעשות בחיים ומתישהו זה יקרה.
בית מאפה קטן,עם אפייה ביתית עם המון תשומת לב ואהבה רק אני והמאפים שלי ומי שיאהב יקנה וירווח גם לו.
אורן המון תודה

תגובה 1:

  1. אבי היקר נהנתי מאד מכל הכתבות המרגשות שלך. המשך לכתוב ולהביע את עצמך ורגשותיך בצורה אמיתית ופתןחה.
    באהבה ציפורה

    השבמחק