יום שבת, 18 בפברואר 2012

עוף בתנור עם בצל ותפוחי אדמה

מי מאיתנו לא אוהב את האוכל הביתי שזכור לו מבית אמא,אחד המתכונים שאמי היתה מכינה ועדיין בכל שישי בערב כשהיינו ילדים וגם כיום כשאנחנו באים אליה לביקור עם הילדים שלנו הוא המתכון הנפלא הזה של עוף שבתחתיתו מתבשלים להם טבעות בצל ופרוסות תפוחי אדמה ומבלים להם בתנור בין שעה וחצי לשעתיים ,ממלאים את הבית בשפע של ניחוחות משכרים,ואחר כך מתענגים עליהם בצלחת,אז שיהיה לכולכם בהצלחה בהכנה ובתיאבון ואני כאן או במייל שלי על כל שאלה שצצה.
הנה הקישור-http://www.youtube.com/watch?v=KIThVHSrfnY

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה