יום ראשון, 22 ביוני 2014

לחמניות

אם חשקה נפשכם בלחמניות ביתיות,חמימות,תפוחות,ריחניות והכי טעימות בעולם,נסו את המתכון הזה ולא תצטערו.הנה הסרטון הראשון


https://www.youtube.com/watch?v=o1Hv_PoLSCQ--חלק שני

https://www.youtube.com/watch?v=KWAgtv15x94--חלק שלישי

הנה המתכון הכתוב
קילו קמח,
2 כפות שמרים יבשים,
שלושת רבעי כוס שמן,
4 כפות סוכר,
לשים כ 7 דקות כשבהדרגה מוסיפים מים, עד שהבצק מתאסף סביב וו הלישה,
מוסיפים כפית מלח ולשים עוד שלוש דקות,
לפני התפחה כדאי לעטוף את גוש הבצק בשמן על מנת שלא יתייבש תוך כדי תפיחה, פשוט למרוח שמן על שתי הידיים וללטף באהבה את הגוש.
מתפיחים שעה , חותכים לעיגולים,
עושים צורות ומתפיחים על נייר אפיה בתבנית עוד 20 דקות,
מורחים ביצה שומשום ולתנור שחומם ל180 מעלות לכ20 דקות.(כדאי לבדוק)מקררים על רשת.

תגובה 1:

  1. המתכון של אבי שקדי
    קילו קמח,
    2 כפות שמרים יבשים,
    שלושת רבעי כוס שמן,
    4 כפות סוכר,
    לשים כ 7 דקות כשבהדרגה מוסיפים מים, עד שהבצק מתאסף סביב וו הלישה,
    מוסיפים כפית מלח ולשים עוד שלוש דקות,
    לפני התפחה כדאי לעטוף את גוש הבצק בשמן על מנת שלא יתייבש תוך כדי תפיחה, פשוט למרוח שמן על שתי הידיים וללטף באהבה את הגוש.
    מתפיחים שעה , חותכים לעיגולים,
    עושים צורות ומתפיחים על נייר אפיה בתבנית עוד 20 דקות,
    מורחים ביצה שומשום ולתנור שחומם ל180 מעלות לכ20 דקות.(כדאי לבדוק)מקררים על רשת.

    השבמחק