יום חמישי, 12 ביוני 2014

עוף בסגנון קנטאקי פרייד ציקאן

מי מאיתנו לא אוהב את העוף המצופה בבלילה דביקה וצבעונית שמטוגן בשמן עמוק,שהופך כל נגיסה לפנינה אמיתית?אז הנה לכם גירסה ישראלית קלה להכנה עם תוצאות משובחות.

הנה קישור למתכון הכתוב
http://www.pirge.co.il/%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9C-%D7%A9%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%95%D7%94%D7%91%D7%99%D7%9D/%D7%A2%D7%95%D7%A3-%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%99-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A1%D7%99

הנה סרטון ההכנה


תודה רבה לפירגה מהאתר טועמים במטבח על המתכון המשובח
בתיאבון.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה