יום חמישי, 30 באוקטובר 2014

מרק עגבניות איטלקי

לכבוד ימי החורף המתקרבים קבלו מרק עגבניות סמיך ומתובל בשפע של טעמים עם ניחוחות איטלקיים משכרים ועם אורז.מעדן נפלא
הנה המתכון הכתוב
1 בצל גדול קצוץ דק
3 גזרים מקולפים ומגוררים
6 עגבניות טריות בשלות ומגורדות
200 גרם רסק עגבניות
צרור פטרוזיליה קצוץ
4 שיני שום קצות דק
3 גבעולי עלי טימין
10 כוסות מים
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כף אורגנו
2 כפות סוכר
שלושת רבעי כוס אורז
מטגנים בצל ושום וגזר,מוסיפים טימין ופטרוזיליה,מוסיפים את העבניות המגורדות,רסק עגבניות ומים
מביאים לרתיחה
מתבלים,מורידים לאש נמוכה ומבשלים חצי שעה,
מעבדים עם מוט מעבד מזון למרקם סמיך
מוסיפים אורז ומבשלים על אש נמוכה עוד חצי שעה,בתיאבון.

תודה למוטי בר און על המתכון המשובח



תגובה 1: