יום רביעי, 8 באוקטובר 2014

עוגת פרג בחושה

עוגת פרג בחושה טעימה ומעניינת,מאחר ועל העוגה אנחנו שופכים סירופ לימוני מתקתק שנותן לעוגה עקצוץ מעניין וטעם משובח.
מתכון כתוב בבקשה
רבע כוס פרג
חצי כוס חלב
200 גרם חמאה רכה
גרידת לימון אחד
כוס ורבע סוכר
4 ביצים מופרדות
שתיים וחצי כוסות קמח תופח
כף תמצית וניל
1 מיכל שמנת חמוצה

1.לערבב חלב עם פרג
2.להקציף חלבונים עם הסוכר לקצף יציב
3.לערבב אל תוך קצף החלבונים את שאר החומרים
4.תלהכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך כ35 דקות

סירופ
בסיר קטן לחמם כוס מים,כוס סוכר,ומיץ שנסחלט מלימון אחד,רק עד שהסוכר נמס
לפזר את הסירופ עם צאת העוגה מהתנור(לא צריך את כולו)

תודה ללייזה פאנלים על המתכון
בתיאבון






2 תגובות: