יום רביעי, 10 בדצמבר 2014

ממרח פסטו

ממרח פסטו שהכנתי מאגוזי מלך ולא מצנוברים כמקובל ויצא טעים מאוד,השילוב של האגוזים עם עלי הבזיליקום,השום ושמן הזית הוא שילוב מנצח.כדאי לכם לנסות.
הנה סרטון ההכנה
והנה המתכון
כוס עלי בזיליקום טרי
רבע כוס שמן זית
2 חופנים של אגוזי מלך
3 כפיות שום כתוש
רבע כפית מלח
גבינה מגוררת מסוג פיקורינו,קשקבל,פרמיזן(אפשרות לא חובה)
להכניס הכל למעבד מזון,ולעבד לממרח אחיד(את המלח מוסיפים לאחר העיבוד)
לשמור במקרר מכוסה במעטה דקיק של שמן זית במשך כשבוע.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה