יום חמישי, 19 בפברואר 2015

לביבות תפוחי אדמה ובטטה בתנור

אתמול בא לי להכין לביבות,אז לקחתי כמה תפוחי אדמה וכמה בטטות,כמה בצלים,גררתי וגררתי והכנסתי לתנור ויצאו לי החמודות הללו שהן כל כך טעימות,תוספת נפלאה לכל ארוחה,ולצמחונים שביננו גם ארוחה בפני עצמה,בתיאבון
והנה המתכון הכתוב
2 תפוחי אדמה מקולפים
2 בטטות מקולפות
2 בצלים בינוניים מקולפים
חופן פטרוזיליה/כוסברה/שמיר קצוץ דק
3 ביצים
2 כפות קמח גדושות
כפית מלח גדושה
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית שום כתוש

מגררים בפומפיה את הירקות לתוך קערה,מסננים מנוזלים,מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.מדליקים תנור ל180 מעלות,מניחים נייר אפפיה משומן היטב על גבי תבנית ,יוצרים כדורים בגודל כדור פינג פונג במרחק מה אחד מהשני על נייר האפיה ומשטחים מעט עם מזלג רטוב,מכניסים לתנור למשך כ25 דקות,או עד שהן מזהיבות וריחניות.
בתיאבון


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה