יום שישי, 29 במאי 2015

עוגת דובדבנים

קיבלתי לידיי 2 קופסאות של דובדבנים וחמוציות מוקפאים של שופרסל ומיד עלה במוחי הרעיון להכין עוגת דובדבנים וחמוציות,כזאת שבכל ביס אחוש מצד אחד את המתיקות של העוגה ומצד שני את החמיצות של הפרי,הנה לכם מה שיצא.
המתכון הכתוב
150 גרם חמאה מומסת
רבע כוס חלב
שלושת רבעי כוס סוכר
4 ביצים
מיץ מחצי לימון סחוט
גרידת לימון מחצי לימון
2 כוסות קמח תופח
כף סוכר חום
כפית קינמון
2 כוסות פרי
באמצעות מטרפה ידנית מערבבים את כל החומרים למעט הקמח והפרות
לאחר שקיבלנו תערובת אחידה,נוסיף בהדרגה את הקמח
נערבב היטב שלא יהיו גושים,נוסיף כעת את הפרות ונערבב קלות
נשמן תבנית 24 או 26
ניצוק פנימה את התערובה
נכניס לתנור שחומם ל180 מעלות לכ45 דקות
לבדוק אם מוכן על ידי קיסם
לשמור במקרר.

הנה סרטון ההכנה


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה