יום שבת, 3 באוקטובר 2015

תפוחי אדמה בתנור של יונית צוקרמן

הנה מתכון נפלא לתפוחי אדמה בתנור,אחד הטובים שבהם,וזאת למרות שכבר הכנתי רבים וטובים,לפי מתכון של חברתי לפייסבוק,יונית צוקרמן,כדאי מאוד לנסות ולהתענג.
הנה המתכון
2 בצלים בינוניים מקולפים ופרוסים
6-8 תפוחי אדמה(תלוי בגודל)

חומרי מרינדה
רבע כוס שמן זית
רבע כוס שמן קנולה
רבע כוס מים
תבלינים לפי הטעם-כורכום,כמון,פפריקה מתוקה,אבקת מרק,פלפל לבן,פלפל שחור,מלח,טימין ושום כתוש(לא יותר מכפית מכל אחד)

מערבבים את כל חומרי המרינדה לעיסה אחידה.חותכים את תפוחי האדמה לשמיניות,מערבבים יחד את תפוחי האדמה עם המרינדה.מסדרים על תבנית פיירקס את הבצלים הפרוסים בתחתית ועליהם יוצקים את תפוחי האדמה המהולים במרינדה,מסדרים יפה,מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך כשעה,לאחר כשעה מסירים את נייר הכסף,מפזרים פטרוזיליה יבשה ומחזירים לתנור להשחמה לעוד 15 דקות,תזכרו מה שאמרתי לכם,מעדן אמיתי!

הנה סרטון ההכנה



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה