יום שלישי, 12 ביולי 2016

גלידה ביתית לקיץ בשפע טעמים

אז הנה לפניכם הגלידה הביתית האולטימטיבית,קלה להכנה,לא קופאת,פתוחה לתוספות כיד הדמיון הטובה עליכם,אז שווה לנסות ולהתענג.

הנה המתכון
500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
פחית חלב ממותק
כפית תמצית וניל

תוספות כיד הדמיון הטובה עליכם
מקציפים את השמנת לתערובת סמיכה אך לא כמו שמקציפים לקרם,ראו בסרטון
לתוך קערה יוצקים שליש מהשמנת המוקצפת ואת החלב הממותק,מערבבים היטבמוסיפים כפית תמצית וניל,מעבירים ליתרת השמנת המתוקה ומערבבים היטב.
יוצקים כמות קטנה מהעיסה לקערה קטנה ומוסיפים את התוספות שרוצים,וכך הלאה עד שנגמרת העיסה הבסיסית.מעבירים לכלי אחסון,מעבירים למקפיא ללילה
מוציאים ומתענגים.

הנה סרטון ההכנה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה