יום חמישי, 29 בדצמבר 2016

בורקס תפוחי אדמה

יופי של תוספת לכל ארוחה,עם בצק עלים,התוצאה טעימה ופריכה

הנה קישור לסרטון ההכנה
והנה המתכון הכתוב

בורקס תפוחי אדמה נפלאים ממש כמו ביפו
הנה המתכון
חבילת בצק עלים מרודדת
4 תפוחי אדמה מבושלים מקולפים ומעוכים
ביצה אחת
2 כפות אבקת מרק עוף
1 בצל קצוץ דק מטוגן
מעט מלח
פלפל שחור
מרדדים דק את הבצק,חותכים לריבועים,ממלאים כל ריבוע בכפית מלית גדושה,סוגרים למלבן,מהדקים קצוות עם מזלג,מורחים ביצה ומפזרים שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות,מורידים טמפרטורה ל180 מעלות ואופים עוד 10 דקות או עד שמזהיב יפה.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה